Elektriciteitswerken, huishoudtoestellen, & witgoed
Elektriciteitswerken, huishoudtoestellen, & witgoed
Elektriciteitswerken, huishoudtoestellen, & witgoed
Elektriciteitswerken, huishoudtoestellen, & witgoed

Electro W Cleemput als gevestigde waarde in Willebroek en omstreken.

In 1965 startten Jeanne Jacops en Walter Cleemput het familiebedrijf op. De focus in het begin lag vooral op de winkel, gevestigd in de Overwinningstraat. Hier worden nog steeds kleine huishoudtoestellen en witgoed verkocht.

Niet veel later begon het belang van algemene elektriciteitswerken naar voor te komen. Electro W. Cleemput deed zowel nieuwbouw als renovatieprojecten die voorzien moesten worden van elektriciteit, alsook het onderhoud ervan. Ondertussen hebben ze al meer dan 50 jaar ervaring opgebouwd om u nog beter ten dienste te kunnen zijn.

Woont u in de buurt van Willebroek? Kom dan gerust langs in de winkel of neem contact op om meer informatie te krijgen, want het is toch oh zo belangrijk om te kunnen rekenen op uw lokale elektricien!

Electriciteitswerken

Al meer dan 50 jaar ervaring met het leggen van elektriciteit! Zo hebben wij vele woningen, appartementsgebouwen en scholen al voorzien van elektriciteit en verlichting.

Kleine huishoudtoestellen

Vind een huishoudtoestel dat bij u past. Door de sterk evoluerende technologie worden de huishoudtoestellen steeds slimmer en kleiner. We bieden hiervoor verschillende kwaliteitsmerken aan.

Witgoed

Vervang die oude wasmachine, koelkast of afwasmachine! Bij ons kunt u vervolgens ook terecht voor de aankoop van witgoed zoals frigo’s, diepvriezen, wasmachines, droogkasten…

Contacteer ons

per telefoon, e-mail of via ons formulier.