Elektriciteitswerken

Heeft u een nieuwbouw project waar elektriciteit of verlichting nog voorzien moet worden? Of bent u aan het renoveren en is de elektriciteit aan vervanging toe? Hebt u soms nieuwe verlichting nodig in de keuken of in de badkamer? Contacteer ons gerust en informeer uzelf over de verschillende mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Er kan steeds een vrijblijvende offerte opgemaakt worden.

Huishoudtoestellen en witgoed.

Neem zeker een kijkje naar de nieuwste producten in onze winkel in Willebroek. Verschillende toestellen worden aangeboden; gaande van haardrogers en stijltangen tot pannen en koffiezetapparaten. De keuze is ruim en bestaat uit verschillende modellen. Door onze jarenlange ervaring bieden we een service op maat aan, zodat u het meest bij u passende toestel vindt. Kom langs en bekijk ons aanbod!

Elektriciteitswerken

Al meer dan 50 jaar ervaring met het aanleggen en onderhouden van elektriciteit. Zowel renovatie als nieuwbouw zijn mogelijk. Vraag vrijblijvend uw offerte aan en kies voor uw lokale elektricien in Willebroek en omstreken.

Verlichting

Laat uw verlichting door ons verzorgen of koop bij ons het geschikte materiaal om zelf uw verlichting te voorzien. In de winkel kan u het juiste werkmateriaal vinden om goed werkende verlichting te installeren. Dit gaat van stopcontacten en schakelaars tot zekeringskasten . Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van verlichting kan u rekenen op gepast advies.

Domotica

Haal een beetje technologie in huis. Technologie en huishoudtoestellen, een goede combinatie. Ontdek de nieuwste mogelijkheden van onze toestellen.

Databekabeling

Gegevens verzenden tussen verschillende elektrische apparaten. Nieuwe databekabeling nodig in uw woning of bedrijfspand? Onze elektriciens staan klaar voor u! Ondertussen hebben we reeds verschillende scholen, banken, appartementsgebouwen, openbare gebouwen.. en andere panden van databekabeling voorzien.

Kleine huishoudtoestellen en witgoed

De bekendste merken onder één dak. Kies tussen verschillende kwaliteitsmerken zoals Whirlpool, Jura, Philips, Miele, Demeyere, Babyliss… voor uw huishoudtoestellen. Het aanbod is breed en gaat van stofzuigers, haardrogers, wasmachines en strijkijzers tot keukenrobots, frietpotten en kookpotten.

Installatiemateriaal

Wij hebben een breed gamma installatiemateriaal, denk aan merken zoals NIKO, ABB , BTICINO, enzovoort.

Contacteer ons

per telefoon, e-mail of via ons formulier.